BEMUTATKOZÁS


Cégünk 2013-ban alakult, elsősorban a pénzügyi, logisztikai és biztonsági szektor pszichológiai kiszolgálása valamint poligráfos szaktanácsadás tevékenységének céljából. Ügyfeleink között tudhatjuk Magyarország vezető szállítmányozási, biztonságtechnikai vállalatait.

A cég bűnüldöző szervek, ügyvédek, magánszemélyek felkérésére is végez igazságügyi poligráfos vizsgálatokat, ahogy magánéleti problémák, bizalmi konfliktusok megoldásában is készséggel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Szakértőnk, Kerekes Tamás az ország egyik legnagyobb poligráfos szakmai gyakorlattal rendelkező szakpszichológusa, aki 23 éves pályafutása alatt több mint 8000 hazugságvizsgálatot végzett  a bűnüldözés, az igazságügy és a civil szféra területén. Poligráfos pályafutását 1996-ban kezdte, 2008-ban már az ORSZÁGOS RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG vezető bűnügyi pszichológusa és poligráfos szakértője volt, majd 2013-as leszereléséig a BŰNÜGYI SZAKÉRTŐI ÉS KUTATÓINTÉZET Poligráfos és Kriminálpszichológiai Osztályának vezetőjeként dolgozott. Munkái során valamennyi jelentős poligráfos készülékgyártóval kapcsolatban állt,  vizsgált az elmúlt 23 év Lafayette,  Stoelting és Limestone típusú analóg és számítógépes műszereivel.