ELÉRHETŐSÉG, KAPCSOLAT, ÁRAK


TRANSPARENT HUMAN KFT.

Cím: 1077 Budapest, Baross tér. 15. 2. emelet 3.

Telefon: +36 70 946 6514

E-mail: info@transparenthuman.hu

Igazságügyi poligráfos szaktanácsadás, személy- és vagyonbiztonsági vizsgálatok, humánerő kiválasztási folyamatok poligráfos támogatása, privát (magánéleti, párkapcsolati témájú) hazugságvizsgálatok, poligráfos oktatás.

A hazugságvizsgálatról

A vizsgálatok átlagos ideje a bemutatkozástól a szakvélemény elkészültéig  kb. 2-2,5 óra.

Valamennyi vizsgálat része egy hosszabb, kb. 1 órás konzultáció, amelynek során az ügyfél által hozott probléma megoldását szem előtt tartva feltárjuk milyen lehetőséget hordoz magában egy poligráfos ellenőrzés, ill.  részletes tájékoztatás kapnak ügyfeleink az eljárás menetéről.

Az eset átbeszélését követően a vizsgálandó személy előzetes interjújára kerül sorra, amelynek során  megismertetjük vele a tervezett kérdéseket, illetve véglegesítésre kerülnek a válaszai is. A kérdések és válaszok lezárása után a beleegyező nyilatkozat aláírásával engedélyezi a vizsgálandó személy, hogy műszeresen ellenőrizhessük a megbeszélt kérdésekre adott válaszainak valóságtartalmát.

A találkozó második részét (kb. 1 óra) a tényleges műszeres ellenőrzés teszi ki, amelynek során a megbeszélt kérdéssort legalább három alkalommal végigkérdezzük, így is növelve az eljárás megbízhatóságát.

Az igazságügyi vizsgálatokról (rendőrség, bíróság, egyéb hatóság számára készülő poligráfos ellenőrzés) valamennyi esetben videófelvétel is készül.

A vizsgálatok végén írásos szakvéleményt írunk, amelyet átadunk a megrendelőnek.

Cégünk rendelkezik a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Haditechnikai és Exportellenőrzési Hatóság  hadiipari tevékenységi engedélyével (Engedélyszám: 3HETE1800211-2023.07.31-ig)

Széleskörű nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően, vizsgálatainkat az Amerikai Poligráfos Társaság sztenderdjei szerint az egyik legkorszerűbb számítógépes poligráfos technika alkalmazásával végezzük, hiszen jelenleg egy kanadai gyártmányú Limestone Silver Solution + Nonin PLE típusú nyolccsatornás rendszert üzemeltetünk, amelyet 2016 végén vásároltunk. A készülék alkalmas a hasi- és mellkasi légzés, a vérnyomás karon vagy hüvelykujjon, a pulzus, a verejtékezés (aranyozott+AG/AGCL elektródákkal), a testhőmérséklet és a mozgás  változásainak, valamint egyidejűleg hang- és videofelvétel rögzítésére is. Ügyelünk arra, hogy a készüléket üzemeltető szoftver naprakész legyen, így mindig a legfrissebb verzióval dolgozunk.

Az időpontegyeztetés telefonon – Telefon: +36709466514 – vagy e-mailben – info@transparenthuman.hu –  történhet. Mivel cégünk saját szakértővel rendelkezik, NEM KÉRÜNK AZ IDŐPONTFOGLALÁSÉRT KÜLÖN DÍJAT!

Áraink (személyenként, magukba foglalják az írásos szakvélemény díját):
Magánéleti, párkapcsolati problémákkal kapcsolatos vizsgálat:40 000 Ft + ÁFA (Bruttó 50800 Ft)
Humánerő kiválasztással kapcsolatos vizsgálat:35 000 Ft + ÁFA (Bruttó 44450 Ft)
Rendkívüli eseménnyel (lopás, sikkasztás, stb.) kapcsolatos biztonsági vizsgálat:60 000 Ft + ÁFA (Bruttó 76200 Ft)
Igazságügyi (büntető-, polgári-, munkajogi peres eljárásban) poligráfos szaktanácsadói vizsgálat magánszemélyek részére80 000 Ft + ÁFA (Bruttó 101600 Ft)
Több személy hazugságvizsgálata esetén kedvezményt adunk árainkból. Szükség esetén szombaton is végzünk vizsgálatot.
Megfelelő vizsgálati körülmények biztosítása esetén kiszállással is vállaljuk céges vizsgálatok elvégzését.
Budapesti kiszállási díj:5 000 Ft + ÁFA
Egyéb kiszállási díj:20 000 Ft + ÁFA

Hívjon bátran vagy írjon, készséggel válaszolunk kérdéseire!